Reparation och service tryckluftsverktyg

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Reparation och service

Powertools säljer högkvalitativa tryckluftsverktyg av flera typer och fabrikat, självklart tar vi sedan hand om verktygen så att ni som handlar av oss får så lång livslängd hos era verktyg som möjligt.

På bilden ses Marcus reparera en gängmotor till våra gängarmar, men han och hans kollegor reparerar lika gärna verktyg av fabrikaten Fuji, Fiam eller Powertoolsegna tryckluftsverktyg.

När du köper ett tryckluftsverktyg av oss så håller det alltid mycket längre än en billigare kopia, om du dessutom ser till att tryckluften är avfuktad och installerar en dimsmörjare innan verktyget är det inte ovanligt med en livslängd på bortåt trettio år.

Om du låter oss göra service på verktyget med jämna mellanrum kommer du få ett verktyg med en oslagbart låg totalkostnad för det jobb det gör.

Vi gör normalt service på våra verktyg när de har gått en tid.

Lamellerna i verktygen slits vid användning och behöver bytas för fortsatt optimal verkningsgrad.

Ju renare och torrare luft, desto längre livslängd och intervall får du mellan servicetillfällena – mer än 1000 timmars kontinuerlig driftstid hos våra verktyg är inte ovanligt.

Vi reparerar dem sedan gärna om något gått sönder.

Powertools har ett imponerande reservdelslager till våra sålda verktyg, allt för att öka tryggheten och tillgängligheten för dig som kund hos oss.

Förläng livslängden på dina verktyg med reparation och service hos Powertools.

Vi har nu ett erbjudande om att serva dina tryckluftsverktyg under ditt produktionsstopp i sommar, fyll i formuläret i länken nedan och faxa eller maila till oss.

Marcus reparerar en Desouttermotor

Semesterservice – kontakta oss! (pdf)