Kvalitetssäkring och besiktning Hydraulverktyg

KONTAKTA OSS

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Hydraulverktyg från Powertools är av väldigt hög kvalitet, de har därför en fantastiskt lång livslängd.

Det är inte ovanligt att vi får in cylindrar för packningsbyten som vi sålde på 60 talet, då under namnet Bahco kraftverktyg. Runtom i Sverige står det mängder av gamla cylindrar som kommer från oss, i varierande skick.

Använder du en hydraulprodukt med 700 – 800 bars tryck är det viktigt att produkterna är hela och servade med jämna mellanrum.
Tyvärr händer det att cylindrar läcker efter några års användning då packningarna har torkat, likaså behöver pumpar, slangar och manometrar ses över med jämna mellanrum.

En sprucken slang kan resultera i allvarliga personskador då en tunn läckstråle lätt kan göra stor skada på människokroppen.

Vi hjälper er gärna med detta, vi reparerar och servar på vår egen verkstad – inte bara Bahco och Powertoolscylindrar – utan även andra fabrikat.
Varför inte ringa någon av våra säljare så kommer de förbi er och tittar igenom statusen hos era industrihydraulikprodukter.

Ring oss på Powertools så besiktigar vi era hydraulprodukter och rekommenderar er rätt åtgärder så att ni kan förhindra att olyckor uppstår på grund av bristande kvalitet eller eftersatt underhåll.

Förhindra olyckor och förläng livslängden med en kvalitetssäkring och besiktning på dina hydraulverktyg!

ÄR DU INTRESSERAD AV DENNA PRODUKT ELLER HAR DU ANDRA FUNDERINGAR?