Verkstadschef tågunderhåll

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Som verkstadschef inom tågunderhåll så är ditt ansvar att leda och planera den dagliga verksamheten med underhåll av tåg i verkstaden.

  • Med lönsamhet, nöjda kunder och en kompetent och motiverad personal
  • Utan att tågen, och godset som de ska transportera, blir försenade
  • Och utan att passagerna/resenärerna som ska åka med tågen blir frustrerade över förseningarna

Du vet vad du behöver för att verkstaden och teamet ska kunna utföra underhållsarbeten på tåg smidigt och effektivt.

Personal med rätt erfarenhet och kompetens som har passandeverktyg, redskap, maskiner och utrustning för att kunna utföra varje moment i underhållsarbetet på bästa och mest effektiva sätt.

Tågunderhåll – ett tungt arbete och ett stort ansvar för en verkstadschef

Som verkstadschef inom tågunderhåll så vet du självklart hur känslig vår infrastruktur och våra transporter är för förseningar, störningar och onödigt slitage.

Hur viktigt det är att tågen snabbt är tillbaka på spåren och rullar enligt tidtabellerna.

Arbetet med underhåll av tåg som utför i verkstäderna är ofta tungt, ibland riskfyllt och utförs många gånger under stor tidspress.

Powertools underlättar underhåll av tåg

Om du arbetar som verkstadschef så vet du hur slitsamt och stressfyllt underhåll av tåg kan vara för dig och din personal.

Med tillgång till rätt slags verktyg, maskiner och utrustning så kan ditt och dina medarbetares arbete i verkstaden underlättas och göras både säkrare, mer ergonomiskt och inte minst smidigare.

Powertools har ett stort utbud av verktyg, redskap, maskiner och övrig utrustning av högsta industriell standard som klarar också de allra tuffaste kraven vid underhållsarbeten på tåg.

I våra produktkategorier för tunga arbeten ingår bland annat tryckluftsverktyg, hydraulverktyg, gängarmar och momentverktyg.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ut rätt verktyg för rätt moment.

Eller använd vår guide, Hitta rätt Powertools, för att finna rätt verktyg eller maskin för uppgiften.

SKRUVDRAGARE

MUTTERDRAGARE

MOMENTVERKTYG

GÄNGMASKINER

GÄNGARMAR

SLIPMASKINER

SLÅENDE VERKTYG

Hydraulverktyg

Speciallösningar för underhåll av tåg

Om du har behov av verktyg, maskiner och utrustning som skulle underlätta ert arbete i verkstaden, men som inte finns att få tag i på marknaden, så tar vi fram en speciallösning som motsvarar era behov bättre.

Varmt välkommen att kontakta oss och diskutera vilka behov du och ditt team har för att kunna utföra tågunderhåll snabbt, effektivt och tryggt samt vilka lösningar ni behöver för att underlätta och effektivisera arbetet i verkstaden samt som verkstadschef.

Tillbaka till Tågunderhåll