Bandklipp

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Effektiva lösningar för materialbearbetning

Bandklipp är specialiserade verktyg designade för att effektivt klippa olika material såsom ståltråd, rostfri tråd, armeringsjärn, stålband och kopparband. Dessa kraftfulla lufthydrauliska handverktyg är avgörande för yrken som regelbundet hanterar materialklippning, där manuella verktyg inte är tillräckliga. Genom att använda Lindovas bandklipp från Powertools, får du tillgång till verktyg som inte bara accelererar arbetsprocessen utan också minskar den fysiska ansträngningen och förbättrar precisionen i klippningen.

Tekniska specifikationer

  • Lindova TA12 är ett tryckluftsdrivet klippverktyg för stålband upp till 50×25 mm. Detta verktyg är känd för sin snabba klipphastighet och kraftfulla prestanda utan att lämna några gradbildningar på snittytan. Med en klippkraft på 200 kN vid ett tryck på 6 bar, väger TA12 19 kg och har en ljudnivå på 63 dB (A). Dess lufthydrauliska konstruktion och få rörliga delar säkerställer både driftsäkerhet och en vibrationsfri användarupplevelse.
  • Lindova TA10, å andra sidan, erbjuder en liknande prestanda med en klippkraft på 145 kN vid 6 bar tryck. Denna modell är anpassad för både mobil och stationär användning, med en vikt på 14-15 kg och en ljudnivå på 63 dB (A). Den utmärker sig genom sin lätthanterliga och välbalanserade design, som effektivt minimerar användarens belastning.

Båda modellerna är anpassade för flexibel användning i diverse miljöer, från trånga utrymmen till mobila stationer, och erbjuder en hög livslängd tack vare sin pålitliga teknologi och minimala belastning på användaren. Dessa bandklipp erbjuder:

  • Snabb och kraftfull klippning: Möjliggör effektiv bearbetning av krävande material.
  • Flexibilitet: Jämfört med stationära verktyg, erbjuder våra bandklipp en oöverträffad flexibilitet.
  • Tillgång till trånga utrymmen: Designade för att effektivt arbeta även i begränsade utrymmen.
  • Lång livslängd och tillförlitlighet: Våra verktyg är byggda för att hålla, med minimalt underhållsbehov.
  • Specialanpassningar: Vi erbjuder även specialanpassningar, såsom förlängda saxar för säker klippning runt emballage.
BeteckningKapacitet
TA10 Stålband≤ 33×2,5 mm
TA12 Stålband≤ 50×2,5 mm
TA13 Stålband (hårda)≤ 80×1,6/50×2 mm

Produktblad

Kontakta Oss för mer Information

Intresserad av att förbättra din arbetsprocess med våra bandklipp? Kontakta oss på Powertools för att lära dig mer om hur våra verktyg kan anpassas för att möta dina specifika behov.

ÄR DU INTRESSERAD AV DENNA PRODUKT ELLER HAR DU ANDRA FUNDERINGAR?