Bättre arbetsmiljö, färre förslitningsskador och effektivare produktion

Bättre arbetsmiljö, färre förslitningsskador och en effektivare produktion, låter det intressant? Läs hela nyhetsbrevet

Behöver ni öka effektiviteten för att få bättre lönsamhet, eller förbättra arbetsmiljön för att öka trivseln och förebygga förslitningsskador eller arbetsplatsolyckor?

Powertools kan hjälpa er med er effektivitet, att utveckla rätt kraft och moment och ge er den precision ni behöver. Kontakta mig eller mina kollegor på powertools@powertools.se, eller 0171-663 000 så diskuterar vi fram en lösning på telefon, mail eller via Teams.

Vi kommer även gärna på besök till er för att se verksamheten på plats.
Powertools har mångårig erfarenhet av produktivitetsförbättringar och ergonomiförbättringar.
Vi älskar vårt jobb och vill gärna hjälpa dig med!  

Powertools är importörer av bl.a. Fiams förnäma skruvdragare, både tryckluftsdrivna och eldrivna.
De går att utrusta med skruvmatare, skruvpresentatör, Collaborativa robotar – eller bara köra som fristående enheter. Skruvning med mejsel eller andra handverktyg ger ofta problem med axlar och handleder.

Låt oss hjälpa dig komma till rätta med förslitningsskador och arbetsplatsolyckor.
   
För stora mängder av samma skruv lönar det sig ofta med en helautomatiserad lösning, då placerar man en skruvautomat på en robotarm, i en monteringsline eller på en arbetsbänk där man fixerar arbetsstycket och låter skruvdragaren styras via knappar eller via en PLC.
 

Det vanligaste är dock mindre volymer och en handhållen, viktavlastad, momentupptagen skruvdragare är då ett utmärkt alternativ som ökar din effektivitet och förbättrar arbetsplatsergonomin

Powertools verkar inom produktions- och underhålls-industrin och tillhandahåller innovativa lösningar inom fyra produktområden; Tryckluft/elverktyg, Hydraulverktyg, Gängarmar och Segdragande (Moment) verktyg.

Kontakta oss för kostnadsfri verktygbesiktning, rådgivning och lösningsförslag!
Maila oss på: powertools@powertools.se eller Ring oss på: 0171-663 000

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.