Verktygsansvarig bussunderhåll

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Som verktygsansvarig eller materialförvaltare inom bussunderhåll, med ansvar för företagets verktyg, så är man en nyckelperson som många på företaget är beroende av för att kunna utföra underhåll av bussar smidigt och effektivt.

Exakt hur din yrkesroll och ditt ansvarsområde ser ut, kan variera från företag till företag.

Men ofta är du kanske ansvarig för verktygen, verkstadslager och verktygens underhåll.

Det är ofta du som har ansvaret för att lämna över nya verktyg till produktion, produktionsanpassa verktyg och finna optimala samt kvalitativa mätetal för repeterbarhet och förbättrande verktygsåtgärder.

Kanske är det du som håller kontakten med verktygsmakare och konstruktörer, både när det gäller beställningar av verktyg, bedömning av servicebehov och reparationer samt förbättringar av verktygen. 

Bussunderhåll – ett tungt arbete och ett stort ansvar för verktygsansvarig

Som verktygsansvarig inom bussunderhåll så vet du självklart hur känslig vår infrastruktur och våra transporter med kollektivtrafik till och från hem, arbetsplatser och skolor är för förseningar, störningar och onödigt slitage.

Hur viktigt det därför är att bussarna snabbt är tillbaka ute på vägarna och rullar enligt tidtabellerna.

Arbetet med underhåll av bussar är ofta tungt, ibland riskfyllt och utförs många gånger under stor tidspress.

Du har koll på vad som behövs för att jobbet ska flyta smidigare.

PowerTools underlättar underhåll av bussar

Arbetet med underhåll av bussar är ofta slitsamt och stressfyllt men med tillgång till rätt slags verktyg, maskiner och utrustning så kan ditt och dina medarbetares arbete underlättas och göras både säkrare, mer ergonomiskt och inte minst smidigare.

PowerTools har ett stort utbud av verktyg, redskap, maskiner och övrig utrustning av högsta industriell standard som klarar också de allra tuffaste kraven vid underhållsarbeten på bussar.

I våra produktkategorier för tunga arbeten ingår bland annat tryckluftsverktyghydraulverktyggängarmar och momentverktyg.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ut rätt verktyg för rätt moment.

Eller använd vår guide, HITTA RÄTT POWERTOOLS för att finna rätt verktyg eller maskin för uppgiften.

SKRUVDRAGARE

MUTTERDRAGARE

MOMENTVERKTYG

GÄNGMASKINER

GÄNGARMAR

SLIPMASKINER

SLÅENDE VERKTYG

Hydraulverktyg

Speciallösningar för underhåll av buss

Om du har behov av verktyg, maskiner och utrustning som skulle underlätta ert arbete, men som inte finns att få tag i på marknaden, så tar vi fram en speciallösning som motsvarar era behov bättre.

Varmt välkommen att kontakta oss och diskutera vilka behov du och ditt team har för att kunna utföra bussunderhåll snabbt, effektivt och tryggt samt vilka lösningar ni behöver för att underlätta och effektivisera ert arbete samt för dig som verktygsansvarig.

Tillbaka till Bussunderhåll