Verktyg för tågunderhåll

Att hålla järnvägen och dess fordon i toppskick är en viktig uppgift för att säkerställa både säkerhet och effektivitet. Hos Powertools vet vi att rätt verktyg och utrustning är avgörande för att utföra tågunderhåll på högsta nivå.

Många av de verktyg, maskiner och den utrustning som du behöver finns i vårt ordinarie produktutbud och kan snabbt levereras. Ibland uppstår dock annorlunda, mer specifika behov när man arbetar med tågunderhåll. Om du behöver speciella verktyg eller utrustning som din nuvarande leverantör inte kan tillhandahålla för att utföra tågunderhåll – så lyssnar vi på dina behov, ser över förutsättningarna för arbetet och tar fram speciallösningar för att underlätta ditt arbete. Vi ser till att det flyter så smidigt som möjligt.

Med rätt underhåll kan våra verktyg hålla i mer än 20 år. Det är dock viktigt att byta slitdelar och utföra regelbunden service för att verktygen ska bibehålla sin prestanda och livslängd. Kalibrering av momentdragare är en annan viktig faktor för att precision och åtdragningar fortsatt är korrekta. Reservdelar för våra verktyg är lättillgängliga och vi erbjuder alltid snabb och effektiv service för att minimera driftstopp och säkerställa att dina verktyg alltid är i toppskick.

Några exempel på kunder inom detta segment är MTR, Alstom, SweMaint, Euromaint, Strukton rail, Göteborgs spårvägar, Bombardier, Kiruna Wagon och Railcare. 

Varmt välkommen att kontakta oss på Powertools när du behöver en samarbetspartner som kan verktygen, som behövs för att utföra ett effektivt tågunderhåll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *