Verkstadschef busshunderhåll

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Verkstadschef inom bussunderhåll har ett ansvar att leda och planera den dagliga verksamheten med underhåll av bussar i verkstaden.

  • Med lönsamhet, nöjda kunder och en kompetent och motiverad personal
  • Utan att bussarna blir försenade
  • Och utan att passagerna/resenärerna/turisterna som ska åka med bussen blir frustrerade över förseningarna

Du vet vad du behöver för att verkstaden och teamet ska kunna utföra underhållsarbeten på bussar smidigt och effektivt.

Personal med rätt erfarenhet och kompetens som har anpassade verktyg, redskap, maskiner och utrustning för att kunna utföra varje moment i underhållsarbetet på bästa och mest effektiva sätt.

Bussunderhåll – ett tungt arbete och ett stort ansvar för verkstadschef

Som verkstadschef inom bussunderhåll så vet du självklart hur känslig vår infrastruktur och våra transporter är för förseningar, störningar och onödigt slitage.

Hur viktigt det är att bussarna snabbt är tillbaka på vägarna och rullar enligt tidtabellerna.

Arbetet med underhåll av bussar som utförs i verkstäderna är ofta tungt, ibland riskfyllt och utförs många gånger under stor tidspress.

Powertools underlättar underhåll av buss

Om du arbetar som verkstadschef så vet du hur slitsamt och stressfyllt underhåll av buss kan vara för dig och din personal.

Med tillgång till anpassade verktyg, maskiner och utrustning så kan ditt och dina medarbetares arbete i verkstaden underlättas och göras både säkrare, mer ergonomiskt och inte minst smidigare.

Powertools har ett stort utbud av verktyg, redskap, maskiner och övrig utrustning av högsta industriell standard som klarar också de allra tuffaste kraven vid underhållsarbeten på bussar.

I våra produktkategorier för tunga arbeten ingår bland annat tryckluftsverktyg, hydraulverktyg, gängarmar och momentverktyg.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ut rätt verktyg för rätt moment.

Eller använd vår guide, Hitta rätt Powertools (Sätt in länk till sidan: Hitta rätt PowerTools), för att finna rätt verktyg eller maskin för uppgiften.

SKRUVDRAGARE

MUTTERDRAGARE

MOMENTVERKTYG

GÄNGMASKINER

GÄNGARMAR

SLIPMASKINER

SLÅENDE VERKTYG

Hydraulverktyg

Speciallösningar för underhåll av buss

Om du har behov av verktyg, maskiner och utrustning som skulle underlätta ert arbete i verkstaden, men som inte finns att få tag i på marknaden, så tar vi fram en speciallösning som motsvarar era behov bättre.

Varmt välkommen att kontakta oss och diskutera vilka behov du och ditt team har för att kunna utföra bussunderhåll snabbt, effektivt och tryggt samt vilka lösningar ni behöver för att underlätta och effektivisera arbetet i verkstaden.

Tillbaka till Tågunderhåll