Innotorc

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Kraftfull, exakt och robust för krävande applikationer

InnoTorc, ett välrenommerat tyskt företag grundat i juli 2014, har blivit synonymt med innovation och precision inom verktyg för industriellt bruk. Deras produkter har blivit en oumbärlig del av industrin, och nu har du möjlighet att upptäcka det bästa av deras sortiment genom oss. Här är några exempel på deras produkter:

EMA-serien batteridrivna momentnycklar: EMA-serien är känd för sin pålitlighet och höga prestanda. Dessa batteridrivna momentdragare levererar imponerande vridmoment från 20 till 6 000 Nm med en repeterbarhet på ±3%. De är utmärkta verktyg för att säkerställa exakta åtdragningsmoment i olika applikationer. 

EMAW-serien batteridrivna momentdragare: EMAW-serien är en annan serie av batteridrivna momentdragare från InnoTorc. De erbjuder liknande prestanda och noggrannhet som EMA-serien och är särskilt användbara för projekt där flexibilitet och kompakta verktyg för begränsat område är nödvändiga. 

EMAX-serien batteridrivna momentdragare: EMAX-serien tar prestanda till nästa nivå genom att erbjuda både moment- och vinkelkontrollerade åtdragningsprocesser. Momentområdet är hela 20 Nm till 8000 Nm! Dessa verktyg möjliggör en ännu bättre kontroll över klämkraften i förbandet och dokumentation av åtdragningsprocesser, vilket är kritiskt i vissa industrier där noggrannhet och spårbarhet är avgörande. 

EMAWX-serien batteridrivna momentdragare: EMAWX-serien är den vinklade, kompakta versionen av momentdragare som kan logga värden och dra först ett lågt moment följt av en vinkeldragning för att ge en exakt klämkraft.

EMEG-serien elektriska momentdragare: Denna serie erbjuder elektriska momentdragare med möjlighet att dra med moment och sedan vinkel för bättre kontroll på klämkraften Momentområdet är 50-12000 Nm!. De gör det möjligt att utföra åtdragningsmoment och vinkelkontroll i en svep, vilket förenkla och effektivisera arbetsprocessen. 

EMEG-serien elektriska momentdragare: Denna serie erbjuder elektriska momentdragare med möjlighet att dra med moment och sedan vinkel för bättre kontroll på klämkraften Momentområdet är 50-12000 Nm!. De gör det möjligt att utföra åtdragningsmoment och vinkelkontroll i en svep, vilket förenkla och effektivisera arbetsprocessen. 

EMEGW-serien elektriska momentdragare i vinkelversion: EMEGW-serien är den vinklade, kompakta versionen av elektriska momentdragare som kan ett lågt moment följt av en vinkeldragning för att ge en exakt klämkraft.

EMEX-serien elektriska momentdragare: Denna serie erbjuder elektriska momentdragare med loggning av värden samt med möjlighet att dra med moment och sedan vinkel för bättre kontroll på klämkraften. Momentområdet är 100-12000 Nm!. De gör det möjligt att utföra åtdragningsmoment och vinkelkontroll i en svep, vilket förenkla och effektivisera arbetsprocessen. 

EMEWX-serien elektriska momentdragare: EMEWX-serien är den vinklade, kompakta versionen av elektriska momentdragare med loggning av värden som kan ett lågt moment följt av en vinkeldragning för att ge en exakt klämkraft.

Elmomentdragare SD 11 (t.ex. för ventiler under gatunivå som behöver öppnas eller stängas): För transportabla och säkra momentapplikationer är SD 11 ett utmärkt val. De erbjuder en praktisk lösning för moment- och vinkelapplikationer och är idealiskt för arbete på olika platser. 

Med Powertools som din leverantör för dessa InnoTorc-produkter kan du vara säker på att du har tillgång till högkvalitativa verktyg som ger precision och prestanda i dina momentapplikationer. Oavsett om du behöver batteridrivna eller elektriska verktyg, har de ett brett utbud för att möta dina behov.