Entreprenadmaskinunderhåll

Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Entreprenadmaskinunderhåll med Powertools – Optimala verktyg för hållbara resultat

Powertools är stolta över att presentera vårt specialiserade sortiment av verktygslösningar för entreprenadmaskinunderhåll. Med fokus på att maximera produktiviteten och säkerställa smidiga underhållsprocesser erbjuder vi högpresterande verktyg som passar perfekt för ditt företags behov.

Relevanta verktyg för entreprenadmaskinunderhåll:

Exempel på våra nöjda kunder: 

Vi har haft privilegiet att samarbeta med några mycket respekterade företag inom entreprenadsektorn, inklusive Skanska, NCC, Swecon, Liebherr och Caterpillar. Deras förtroende är ett kvitto på vår kompetens och tillförlitlighet som leverantör av verktygslösningar.

Hur används verktygen?

Våra verktyg används för att effektivt byta ut trasiga detaljer i leder och på maskinkroppen, byta band och hjul samt byta slitdelar, t.ex. på skopor och spett. Ett exempel är bandgrävare, där våra hydrauliska och batteridrivna verktyg möjliggör en enkel demontering och montering av band. Detta är kritiskt för att bibehålla maskinens rörlighet och prestanda. Hjullastare gynnas av våra momentdragare och specialverktyg som gör det möjligt att snabbt byta ut t.ex. punkterade däck, vilket förhindrar driftstopp och ökar effektiviteten.

Livslängd och underhåll:

För att säkerställa att era verVerktygen har en imponerande livslängd på 10-30 år, beroende på hur det regelbundna underhållet utförs. För lång livslängd rekommenderar vi att kalibrera verktygen och byta slitdelar enligt våra anvisningar. Olja och slangar bör bytas vartannat eller åtminstone vart tredje år för optimal prestanda och säkerhet.ktyg bibehåller topprestanda och erbjuder en låg livscykelkostnad, rekommenderar vi regelbunden service. Vårt dedikerade team av experter står redo att hjälpa er med professionell service för att maximera verktygens prestanda och livslängd. 

Frekvens och förbrukningsvaror:

Verktygen används dagligen, veckovis eller månatligen, beroende på kundens maskinpark. Förbrukningsvaror inkluderar olja, slangar, tätningar, lager, lameller, batterier och andra nödvändiga komponenter.

Service och verktygstyper

Regelbunden service är nödvändig för att säkerställa funktion och förlänga verktygens livslängd. Vårt sortiment omfattar batteriverktyg, hydraulverktyg och tryckluftsverktyg för att möta alla dina behov inom entreprenadmaskinunderhåll.

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika krav inom entreprenadmaskinunderhåll och låt Powertools bli din pålitliga partner för att ta ditt företag till nya höjder!