Kontakta oss

Har du funderingar om våra produkter eller tjänster?

Powertools som en pålitlig distributör av Bosch 

Bosch är som många vet ett varumärke som är känt för kvalitet och pålitlighet inom branschen. Hos oss på Powertools förstår vi vikten av att erbjuda våra kunder högkvalitativa verktyg och utrustning, och Bosch har blivit ett välkommet nytillskott till vår produktportfölj. 

Som distributör av Bosch tar vi på Powertools vårt åtagande på stort allvar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder högkvalitativa Bosch-produkter och att bygga långsiktiga relationer grundade på tillförlitlighet och förtroende. 

Produkter 

Bosch erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa industriella produkter som batteridrivna vinkeldragare och batteridrivna pistol skruvdragare och är utformade för att möta de mest krävande behoven inom olika branscher. Oavsett om det handlar om att hantera repetetiva arbetsmoment, upprätthålla hög precision eller möta säkerhetsstandarder, har Bosch en imponerande produktportfölj som imponerar på både små och stora industrier.  

Deras produkter är kända för sin pålitlighet, hållbarhet och innovativa teknik, vilket gör dem till en förstklassig partner för företag som strävar efter topprestanda och effektivitet i sina arbetsprocesser. Detta är ett urval av vårt sortiment av Bosch produkter:  

EXACT ION Trådlös Pistolskruvdragare 

  • Lithium-ion-teknik för exakt och effektiv skruvdragning 
  • 18V kraft och 2 Ah batterikapacitet 
  • Lätt design för enkel hantering 
  • 1,0-16 Nm momentområde, hastighet på 45-2000 rpm
  • Idealisk för monteringsarbete, möbelinstallation och elektriska installationer 

EXACT ION Trådlös Vinkel-Skruvdragare

  • Boschs lithium-ion-teknik för kraft och lätt vikt 
  • 18V kraft och 2 Ah batterikapacitet 
  • 2-60 Nm momentområde, hastighet på 12 – 1100 rpm 
  • Passar för att skruva och dra åt muttrar där det är trångs, eller det behövs mer moment

Kundfokus och Innovation 

Vår prioritet är våra kunder och deras behov. Genom att erbjuda pålitliga varumärken som Bosch har vi byggt långsiktiga relationer med våra kunder grundade på ömsesidigt förtroende. På Powertools är vi stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa Bosch-produkter som är avgörande för våra kunders verksamheter. 

Vi förblir engagerade i att vara i framkant av den senaste teknologin och innovationen inom industriella verktyg. Genom att samarbeta med Bosch har vi möjlighet att erbjuda våra kunder produkter som är i linje med de senaste framstegen inom branschen. Framtidsutsikterna inkluderar expansion av vår varumärkesportfölj och mötet med våra kunders växande krav, vilket ger nya möjligheter för att stärka vår ställning som pålitlig distributör. 

Sammanfattningsvis 

Powertools engagerade i att erbjuda högkvalitativa varumärken och en pålitlig service till våra kunder. Om ni behöver högpresterande industriella verktyg och utrustning uppmanar vi er att utforska det omfattande urvalet av Bosch-produkter hos Powertools. Där hittar ni pålitliga verktyg som kan förbättra er verksamhet och säkerställa effektivitet i era arbetsprocesser.